Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2007

Ταξίδι στην γειτονιά των Αγγέλων

Βρέθηκε ο φονιάς!‏
Οι χιλιάδες χρήστες του internet τον ανάγκασαν να παραδοθεί....Βρήκαμε τον φονιά που διαμελησε και αφησε αβοήθητο στην ασφαλτο εναν 37χρονο πατερα 2 παιδιων.Το ακουσα στην tv. οτι παραδοθηκε στην αστυνομια καθως δεν αντεξε την πιεση και τη δημοσιοτητα που ελαβε το θεμα απο χιλιαδες χρηστες του internet μετα την ανακοινωση του αδελφου του σε διαφορα sites. (διαβάστε εδώ)।ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ για μια φοραΚαι μακαρι να συνεχισουμε να λειτουργουμε ως ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ!...Ε.Β. (press.gr)

Στις 17/11/07 εγινε ένα τραγικο τροχαιο & ο οδηγος του αυτοκινητου εξαφανισθηκε αφηνοντας αβοηθητο το θυμα που πεθανε αβοηθητος। Βιηθηστε να εντοπισθει ο ενοχος !


Captaindim wrote:

"ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ।ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑΤΟΣ।ΕΙΝΑΙ CITROEN C3 model 2003 ΚΑΙ ΟΧΙ SAXO,ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΟΣ ΚΕΡΑΜΥΔΙ।ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΕΒΑΣΤΕΤΟ ΣΑΝ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ SITE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ।S।O।S ΟΧΙ SAXO ΑΛΛΑ CITROEN C3 model 2003 ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΟΣ ΚΕΡΑΜΥΔΙΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ VIDEO।ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ।"

και από τα ΜΜΕ

"Σε συναγερμό έθεσε χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου το συγκλονιστικό μήνυμα του Δημήτρη Μαραγκού, που ζητά πληροφορίες για τον ασυνείδητο οδηγό, που παρέσυρε στον θάνατο τον αδελφό του.
Τα ξημερώματα της 17ης Νοεμβρίου ο 42χρονος οδηγός νταλίκας και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών στάθμευσε το όχημα του στην Πέτρου Ράλλη, στο ύψος της Αγίας Άννης, πήγε σε περίπτερο και αγόρασε ένα μπουκάλι νερό και επέστρεφε στην νταλίκα.
Πριν όμως προλάβει να φθάσει στο πίσω μέρος του οχήματος του, ο δράστης έπεσε πάνω του με ιλιγγιώδη ταχύτητα και στην συνέχεια τον εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου.
Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρεθεί ο δολοφόνος του 42χρονου, ο αδελφός του έστειλε ένα e-mail σε blog στο διαδίκτυο και έθεσε σε συναγερμό όλους τους Έλληνες διαχειριστές ιστοσελίδων.
Το ένα μετά το άλλο τα sites άρχισαν να κοινοποιούν την επιστολή, για να συγκεντρωθούν στοιχεία και πληροφορίες για τον ασυνείδητο οδηγό με το κόκκινο CITROEN, που σκόρπισε τον θάνατο και εξαφανίστηκε.
Ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Περιστερίου Δημήτρης Κολτούκης δηλώνει κατηγορηματικά ότι «είναι θέμα τιμής για μας να βρούμε τον δράστη».
Οι δύο κάμερες του ΥΠΕΧΩΔΕ που είναι τοποθετημένες σε κολώνες στην Πέτρου Ράλλη, έχουν καταγράψει το τροχαίο δυστύχημα, ενώ από την πρόσκρουση έσπασαν δύο κομμάτια απ’ τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.
Σύμφωνα με την έρευνα της Τροχαίας δεν είναι CITROEN SAXO, αλλά CITROEN C3 μοντέλο του 2003.
Όλοι οι ιδιοκτήτες με αυτό το μοντέλο θα κληθούν να καταθέσουν και σύντομα θα βρεθεί ο δράστης."ας ευχηθούμε να τον πιάσουν τον ασυνείδητο... παρακαλώ προωθήστε την ενημέρωση όπου μπορείτε για το ποια μάρκα αναζητείται...Ευχαριστώ...
a