Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

Χαμένοι στο Δίκτυο & ανευ Gadgets !


Ενα σημαντικο μερος του χρονου μου & αρκετη απο την ενεργεια μου τους τελευταιους 12 μηνες, το δαπανω ωστε να διαμορφωσω το Portal http://www.malamaradio.com/
ως ενα πολυ-εργαλειο χρησιμο στην καθημερινοτητα μας.
Απο προσωπικη αναγκη το ξεκινησα, διοτι κουρασθηκα να εχω 50 folders στα "αγαπημενα" του explorer η να χρειαζεται να μπαινω καθημερινα σχεδον σε 15-20 διαφορετικα sites προκειμενου να βρισκω αυτα που θελω και να ενημερωνομαι για ο,τι χρειαζομαι εκεινη την στιγμη। Ετσι συνεχιζω την αναζητηση χρησιμων λειτουργιων σε καθε επιπεδο, ο,τιδηποτε μπορει να φανει χρησιμο στα μελη μας.
Σημερα εκανα μια βολτα απο το blog του φιλου που εχει στησει ενα πολυ χρησιμο ιστολογιο με τις προσφορες τυπου και προσωπικες του προτασεις οπου διαβασα σχετικα με την οδυνηρη περιπετεια του ανθρωπου οταν η Google αποφασισε λογω ελλειψης δικου της ελεγκτικου μηχανισμου πολλαπλων clicks απο εναν χρηστη, να τον χαρακτηρισει "απατεωνα & κλεφτη" & να του κλεισει τον λογαριασμο !
Τα οσα διαδραματισθηκαν τα αναφερει ο ανθρωπος ΕΔΩ με καθε λεπτομερεια।
Το Blog "pressoffers' ειναι καταχωρημενο στην στηλη μας "NEWS press" στην κατηγορια "blogs"।
Μεχρι να το διαβασω νομιζα πως τετοιες πρακτικες εχουν ως τοπο αναφορας την χωρα του παραλογου της οποιας ειμαστε ταλαιπωροι πολιτες।
Οπου βρεθω το τελευταιο διαστημα, εκτος απο τα οικονομικα μετρα της κυβερνησης, η 2η σε δημοτικοτητα συζητηση, ειναι αναμφιβολα η ταλαιπωρια χιλιαδων (πανελλαδικα) συμπολιτων μας απο ΟΛΕΣ τις εταιρειες παροχης τηλεφωνιας & internet !
Εχουν γραφτει ηδη δεκαδες σχετικες σελιδες σε blogs & forums που με την πρωτη αναζητηση δεν νομιζω να προλαβετε να διαβασετε περαν της 1ης σελιδας τις αναφορες διοτι ειναι πραγματικα πολλες!
Το ερωτημα ειναι τι κανεις ? Σαφως δεν μπορεις να μεινεις χωρις συνδεση η να παραμεινεις ως δυσαρεστημενος στον παροχο που σου διαθετει ηδη την συνδεση (ο θεος να την κανει συνδεση δηλαδη) αφου η Οτενετ που εχω εγω τουλαχιστον μια μερα δουλευει καλα & τρεις με "πεταει εκτος συνδεσης" καθε 3 ωρες ! Υπηρξε μερα που δεν ειχα συνδεση για 4 ωρες & σαφως δημιουργησε προβλημα στην ροη της δουλειας μου αλλα που κουβεντα για ευθυνη του παροχου, δικος μας χρονος για αγωγη κλπ!
Κανεις λοιπον την Αιτηση στον νεο παροχο & ευελπιστεις να μεινεις χωρις συνδεση (μερικες φορες & χωρις τηλεφωνο) λιγοτερο απο 3-4 μερες ενω ο Νομος αναφερει 48 ωρες για την Αττικη & το διπλασιο για την περιφερεια ! ΑΜΗΝ !
Στο Blog του φιλου λοιπον με τις προσφορες τυπου, βρηκα σημερα το gudget της φωτογραφιας για το οποιο οπως λεει ο ιδιος, παραγεται στην Ιαπωνια & κοστιζει περιπου 7-10 € & φυσικα αναρωτιεται γιατι μας εχουν φλομωσει ολες οι εφημεριδες σε dvd & αλλα και δεν κανουν χρησιμα δωρα στους αναγνωστες! (ελα ντε?)
Σας εχω πει και αλλες φορες και απο την ραδιοφωνικη μου εκπομπη και απο μεταξυ μας επιστολες, πως το 2008 θα βαλουμε μπροστα το πρωτο web Radio του malamaradio.com- Αυτο σημαινει πως θα αρχισουν και οι On Line Διαγωνισμοι μας για τους οποιους ομως θελω να σας δινουμε δωρα ξεχωριστα, χρησιμα, πρωτοτυπα। Κατι το οποιο δεν βρισκεται ευκολα στην αγορα και σιγουρα θα σας αρεσει, θα σας διευκολυνει και θα ειναι ενα απαραιτητο βοηθημα στην καθημερινοτητα σας।
Δανειζομενος λοιπον το παραδειγμα του φιλου blogger σας παραθετω το MP3 Player και σας ζητω να σκεφθειτε δημιουργικα ωστε να με βοηθησετε να δημιουργησει μια χρησιμη Gallery με ξεχωριστα Gudgets τα οποια θα σας εκαναν χαρουμενους !
Καλη αναζητηση।
θα χαρω πολυ να λαβω τα e-mails σας η τα comments σας
Με φιλικους χαιρετισμους
Θεοδόσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: